Kia Integral Car, patrocinador de la 26a edició de la Nit de l’Empresari celebrada a Terrassa

La Nit de l’Empresari de la Cecot ha fet entrega, aquest passat dimarts 9, dels premis al Reconeixement Empresarial del 2021, amb el patrocini i suport de INTEGRAL CAR, concessionari oficial Kia a Terrassa i Sant Cugat del Vallès, que va tenir en l’impressionant nou Kia EV6, el primer elèctric de la marca coreana amb fins a 510 km d’autonomia, un dels principals focus d’atenció entre els convidats.

Uns guardons, referents a Terrassa i al Vallès, que distingeix a les empreses més destacades per la seva activitat en el darrer any, posant en relleu la seva capacitat i aportació per superar els reptes que ha suposat la Covid-19.

La cerimònia, organitzada sota el concepte de km 0, que entén l’acte celebrat com a un punt de partida per al retrobament personal dels assistents, després d’un any i mig sense grans espais de trobada, ha transcorregut entre el Teatre Principal i els jardins de la seu de la patronal vallesana. Consellers, alcaldes de la comarca i representants del món econòmic, empresarial i polític, encapçalats pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president de la Cecot, Antoni Abad, han estat presents en la cita.

El Grup Vallescar Automoció, com a entitat que sempre ha mostrat el seu compromís i sensibilitat, a través de diferents accions de col·laboració, vers l’esperit empresarial que enforteix el teixit socioeconòmic de la nostra comarca, afronta un horitzó 2022 amb moltes ganes de seguir avançant i aconseguir noves fites.   

Marcas| noviembre 10, 2021| , , , |